Kanta-asiakkaana saat monipuolisia etuja

Ota uudistettu kanta-asiakaspalvelumme käyttöösi!

 

Kanta-asiakkuus

Palvelemme sinua entistä paremmin uuden kanta-asiakaspalvelumme kautta. Palvelun avulla saat juuri sinulle valikoituja tarjouksia sekä kutsuja hyödyllisiin tapahtumiin.  Välitämme myös apteekkiamme ja apteekkialaa koskevia tiedotteita palvelun kautta.

Palvelun käyttö on mahdollista sähköpostitse tai erillisellä älypuhelinsovelluksella.

Perheen kaikki ostokset kartuttavat myös alennukseen oikeuttavaa ostokertymää. Alennusprosentti voi kasvaa vuoden aikana aina viiteen prosenttiin asti ostoskertymästäsi riippuen. Alennuksen saat kaikista itsehoitotuotteista ja reseptivapaista lääkkeistä.

Sähköisesti uusittavat reseptit uusimme ilmaiseksi. Uusimme tarvittaessa reseptit myös soittamalla lääkärille puhelimitse ilman apteekin puhelinmaksua.

Kela-korttisi toimii kanta-asiakaskorttinasi. Muistathan näyttää Kela-korttiasi aina, kun asioit apteekissa!

ostokertymataulukko

Liittyminen

Liittyminen on maksutonta ja helppoa. Voit liittyä täyttämällä liittymissopimuksen apteekissa tai tulostaa lomakkeen tältä sivulta ja palauttaa sen täytettynä apteekkiimme.

Liittyä voi myös Minun Apteekkini – mobiilisovelluksen kautta. Lataa mobiilisovellus iPhone- tai Android-puhelimeesi ja saat tarjouksemme suoraan älypuhelimeesi.

Kanta-asiakkuus alkaa, kun tietosi on tallennettu rekisteriimme.

Voit peruuttaa sovelluksen ja palvelun käytön tai markkinointiviestien vastaanottamisen milloin tahansa joko mobiilisovelluksen kautta, saamasi sähköpostiviestin välityksellä tai ilmoittamalla siitä henkilökohtaisesti apteekkiimme. Voit silti jatkaa kanta-asiakkaanamme ja muut yllämainitut edut ovat edelleen käytössäsi.

 

Tulosta liittymislomake >>

Lataa Minun Apteekkini -sovellus iPhone-puhelimeen »

Lataa Minun Apteekkini -sovellus Android-puhelimeen »

Tietosuojaseloste >>