Kanta-asiakkaana saat monipuolisia etuja

Ota uudistettu kanta-asiakaspalvelumme käyttöösi 1.1. – 31.3.2020 välisenä aikana niin osallistut iPad – arvontaan sekä saat erikoisedun!

Liittymällä kanta-asiakkaaksi ja sallimalla sähköpostimarkkinoinnin tai kirjautumalla Minun apteekkini – mobiilisovelluksella Tuusulan I Apteekkiin osallistut automaattisesti palkinnon arvontaan. Kilpailu alkaa 1.1.2020 ja on voimassa 31.3.2020 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestää Tuusulan I Apteekki ja palkinto on noudettavissa Tuusulan I Apteekista.

Aiemmin kanta-asiakkaaksi liittyneet, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan tai ladanneet mobiilisovellusta voivat osallistua kilpailuun ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa ja antamalla siihen markkinointiluvan tai lataamalla mobiilisovelluksen.

Lisäetuna kampanja-aikana sähköpostimarkkinointiluvan antaneet tai mobiilisovelluksen ladanneet asiakkaat saavat – 20 % alennuskupongin, jonka voi käyttää itsevalitsemaansa normaalihintaiseen tuotteeseen apteekissa (ei koske lääkevalmisteita)! Alennuskuponki on voimassa yhden kuukauden antamispäivästä. Mikäli liityt omatoimisesti lataamalla mobiilisovelluksen apteekin ulkopuolella, voit pyytää alennuskupongin asioidessasi seuraavan kerran apteekissa.

Kanta-asiakkuus

Palvelemme sinua entistä paremmin uuden kanta-asiakaspalvelumme kautta. Palvelun avulla saat juuri sinulle valikoituja tarjouksia sekä kutsuja hyödyllisiin tapahtumiin.  Välitämme myös apteekkiamme ja apteekkialaa koskevia tiedotteita palvelun kautta.

Palvelun käyttö on mahdollista sähköpostitse tai erillisellä älypuhelinsovelluksella.

Perheen kaikki ostokset kartuttavat myös alennukseen oikeuttavaa ostokertymää. Alennusprosentti voi kasvaa vuoden aikana aina viiteen prosenttiin asti ostoskertymästäsi riippuen. Alennuksen saat kaikista itsehoitotuotteista ja reseptivapaista lääkkeistä.

Sähköisesti uusittavat reseptit uusimme ilmaiseksi. Uusimme tarvittaessa reseptit myös soittamalla lääkärille puhelimitse ilman apteekin puhelinmaksua.

Kela-korttisi toimii kanta-asiakaskorttinasi. Muistathan näyttää Kela-korttiasi aina, kun asioit apteekissa!

ostokertymataulukko

Liittyminen

Liittyminen on maksutonta ja helppoa. Voit liittyä täyttämällä liittymissopimuksen apteekissa tai tulostaa lomakkeen tältä sivulta ja palauttaa sen täytettynä apteekkiimme.

Liittyä voi myös Minun Apteekkini – mobiilisovelluksen kautta. Lataa mobiilisovellus iPhone- tai Android-puhelimeesi ja saat tarjouksemme suoraan älypuhelimeesi.

Kanta-asiakkuus alkaa, kun tietosi on tallennettu rekisteriimme.

Voit peruuttaa sovelluksen ja palvelun käytön tai markkinointiviestien vastaanottamisen milloin tahansa joko mobiilisovelluksen kautta, saamasi sähköpostiviestin välityksellä tai ilmoittamalla siitä henkilökohtaisesti apteekkiimme. Voit silti jatkaa kanta-asiakkaanamme ja muut yllämainitut edut ovat edelleen käytössäsi.

 

Tulosta liittymislomake >>

Lataa Minun Apteekkini -sovellus iPhone-puhelimeen »

Lataa Minun Apteekkini -sovellus Android-puhelimeen »

Tietosuojaseloste >>